Zwangerschapstekenen

Je kunt als je zwanger bent last krijgt van de eerste zwangerschapstekenen. Dit kan betekenen dat je misselijk gaat worden en last gaat krijgen van stemmingswisselingen. Sommige vrouwen krijgen last van vreetbuien en vinden het heerlijk om te eten, anderen willen juist niets eten omdat ze erg misselijk zijn. Luister daarom naar je lichaam en ga eens kijken of dat de zwangerschapstekenen ook bij jou merkbaar zijn. Het kan zijn dat je zwanger bent en hier nog niet veel vanaf weet, het kan zijn dat het onverwachts komt, maar als je zwangerschapstekenen hebt kun je dit laten testen. Je koopt een test in de winkel en je kunt er zelf achter komen, je kunt ook naar de huisarts gaan en daar jezelf laten testen. Het gaat er om dat je naar de zwangerschapstekenen gaat luisteren en hier wat mee gaat doen!  Neem de tijd maar doe een test dan weet jij wat de toekomst je gaat brengen, wie weet heb je de zwangerschapstekenen goed ervaren en word je binnenkort moeder.

Ben ik zwanger?

Je kunt jezelf de vraag stellen of dat je zwanger bent. Het zou zomaar kunnen dat je zwanger bent en dat laten zwangerschapstekenen dit zien. Je kunt misselijk zijn en last hebben van stemmingswisselingen. Het kan zijn dat anderen meer aan je merken dan jijzelf, maar het kan er allemaal op duiden dat je zwanger bent, doe daarom nu de test en je weet zeker of dat de zwangerschapstekenen duidelijkheid geven. Je kunt je dan goed voor gaan bereiden die nu gaat komen, zwanger zijn wordt nu een leuke tijd voor je zeker als je weet dat de zwangerschapstekenen kloppen!

Wat te doen nu ik zwangerschapstekenen heb?

Als je last hebt van zwangerschapstekenen kun je er van gaan genieten wat deze met je doen, je kunt misselijk zijn, maar je kunt er ook plezier van hebben. Je kunt je buik voelen groeien, nieuwe kleding gaan kopen en de babykamer in gaan richten. Het is daarom goed om te weten of dat de zwangerschapstekenen die je vertoont waar zijn, hier kun je dan zelf op in gaan spelen en je leven hier alvast op af gaan stemmen.

Reacties

leuk is dit zeg
ik zit dit zo te lezen ... ik ben nu 1 dag overtijd en ik heb last van misselijkheid , stemmingswisselingen en de ene moment trek in lekker nei en de andere x juist helemaal niets krijg ook het gevoel dat ik steeds moet spugen. alleen heb test gedaan die van negatief :s ik wacht het nog even af na het weekend nog maar eens proberen.
Hoi ik heb in januari helaas een miskraam gehad met 7 weken en toen nog een currutage gehad,nu zijn wij weer aan.het proberen,mijn vraag is ik heb een cyclus van 28 dagen ik heb 4 mei mijn eisprong gehad we hebben die hele week flink geklust,nu heb ik melkachtige dunne afscheiding en af en toe een lichte steek links of rechts vreetbuien en vanacht erg jeuk aan mijn gezicht hoofd oren hals gehad ,kan deze dingen een symptoon zijn van een bevruchting?